Publikum , Bjugn kulturhus, premiere Sild, synd og sang. Foto: Bjørn Hanssen.

Andre Akt AS er et kunstnerkollektiv som består av forfatter Bjørn-Erik Hanssen, sceneinstruktør Elin Hassel Iversen og forfatter Ingeborg Eliassen. Vi arbeider med oppsetting og regi av teaterforestillinger og skriving av dramatikk og litteratur. Noen ganger jobber vi sammen, andre ganger på oppdrag fra forskjellige aktører.

Elin Hassel Iversen

Elin er sceneinstruktør for teater, opera, musikkteater, figurteater og kor. Hun skriver også teatermanus og lager scenografi. Hun har erfaring fra regi av større konsertarrangement, praktisk arbeid for TV og film, samt produsenterfaring fra teater og festivaler. Hun har mottatt flere stipendier og er medlem av Norsk Sceneinstruktørforening. Les mer om Elin.

Bjørn-Erik Hanssen

Bjørn-Erik arbeider som manusforfatter for film og teater og skriver litteratur. Han har mottatt flere priser, blant annet Amanda for dramadokumentaren "Blod & Ære". Les mer om Bjørn-Erik.

Ingeborg Eliassen

"Mitt fag er å omskape informasjon, tanker og drømmer til scenetekst".
Ingeborg skriver manuskripter og tekster for teater.  Ingeborg skriver også dikt, sanger og barnelitteratur samt leder kurs i kreativ skriving. Les mer om Ingeborg.